The Vocal Cheerleader

‘The Vocal Cheerleader’ is de naam waaronder zangeres en zang coach Ilithya de Bruin vocalisten en talenten begeleidt. Dit doet ze sinds 2015 met veel passie en betrokkenheid in Rotterdam.

Voorheen gaf Ilithya zangles aan kinderen en volwassenen op hobbymatig niveau, maar aan het begin van 2023 was hierin een verschuiving naar jong talenten en beginnende artiesten. Naast privé zangles bood zij deze klanten nu ook zang opnames, artiesten begeleiding en songwriting les aan. Er was echter geen duidelijk verschil in de vergoeding voor de verschillende diensten en zo liep Ilithya omzet mis.

De oude website van The Vocal Cheerleader was niet meer in lijn met het nieuwe aanbod en was ook niet uitnodigend voor de juiste klanten. Op de nieuwe website is de uitstraling professioneel, clean, maar toch artistiek. De extra diensten voor talenten worden duidelijk gecommuniceerd en klanten hebben een duidelijke keuze tussen Vocal Coaching en Artist Coaching.

Na de oplevering van deze gloednieuwe website heeft Ilithya Google Ads weer ingeschakeld en is zij klaar om talenten en artiesten niet alleen in de studio, maar ook online weer te ontvangen.

"Ik ben dolblij met mijn nieuwe website. Mijn vorige website was outdated, de informatie klopte niet meer en de styling paste niet bij mijn nieuwe ontwikkelingen. Nu ben ik trots om iedereen mijn site te laten zien. Rick van Bit Bro's heeft mij geholpen met het vinden van de juiste styling en heeft deze perfect verwerkt op de pagina. Kwaliteit, aandacht en deskundigheid; Zo heb ik de samenwerking met Bit Bro's ervaren."
~ Ilithya De Bruin, The Vocal Cheerleader