Thurlede

De Volkstuinvereniging Thurlede is in 1962 opgericht. Al meer dan 60 jaar beheren 250 tuinders een oppervlakte van 9,8 hectare. Een fijne plek met een rijke historie.

De oude website van de Schiedamse Volkstuinvereniging was onoverzichtelijk, langzaam en niet werkzaam op mobiel. Ook was het ontwerp van de website en het logo wat gedateerd. Tijd voor een update!


Wij hebben een oplossing bedacht die de website niet alleen sneller maakt, maar ook makkelijker om te gebruiken. De bestuursleden van de tuinvereniging houden zelf een blog bij, dus hebben wij een handige en gebruiksvriendelijke interface gemaakt waarmee zij zelf blog artikelen kunnen plaatsen. Deze verschijnen na publicatie direct op de website.

De nieuwe website is ook volledig bruikbaar op een mobiel of tablet. Hierdoor kunnen alle leden altijd bij de nodige bestanden, foto’s en evenementen. Toch wel zo handig wanneer zij op locatie zijn in de tuin.

BitBros was top voor onze volkstuinvereniging. Ze leveren goede WordPress-sites, snappen wat je wil, en de prijs is prima. Ze pakten onze wensen goed op, maakten een site die past bij ons, en zetten onze oude content probleemloos over. Hun aanpak was enthousiast en professioneel, en het ontwikkelen van onze huisstijl ging smooth. BitBros snapte onze unieke behoeften en leverde meer dan verwacht.
Marco Pietersma - Penningmeester