Barber Hooymeijer

Niek Hooymeijer is een thuis barbier afkomstig uit de omstreken van Rotterdam. Hij beoefend zijn vak met kunde en heeft een gedreven passie om andere heren te helpen het beste uit hun haar te halen.

Niek had dringend een online visitekaartje nodig. Reeds werkzaam als barbier, wilde hij zijn klantenbestand uitbreiden en gemakkelijk afspraken inplannen bij klanten thuis. De uiteindelijke website is overzichtelijk, duidelijk en sfeervol, met in de styling een nostalgische knipoog.

Een dilemma dat sowieso moest worden opgelost was dat klanten vaak niet konden betalen wanneer Niek ter plaatse kwam voor de knipafspraak. We hebben op de site een online agenda geplaatst met daarin de mogelijkheid om online betalingen direct te vangen.

Met deze oplossing kan Niek zich volledig richten op dat waar hij goed in is. Haren knippen, baarden scheren, en de heren van Nederland met een fantastische coupe weer de wereld in sturen.

“Dankzij Bit Bro’s heb ik een prachtige website en nauwelijks afzeggingen meer met een Pay-To-Book functie. Er is goed meegedacht, met aandacht voor mijn behoeftes. Kortom, geweldig werk geleverd!”
~ Niek Hooymeijer, Barber Hooymeijer